M   A   K   E   R   S       V   A   N       A   S   S   I   S   I   Ë
Vanaf augustus dompel ik me gedurende een deel van de week onder in het leven op Landpark Assisië in Biezenmortel ten behoeve van het project Makers van Assisië. ‘Huize Assisië’ werd in 1904 door de broeders Penitenten opgericht als leefgemeenschap samen met mensen met een beperking, voor wie zij zorgden. Prisma heeft die rol van de Franciscaner orde overgenomen en   ontwikkelt het Landpark als bijzondere buitenplaats voor haar bewoners, medewerkers, én voor de directe en wijdere omgeving. De omliggende dorpen Biezenmortel en Udenhout  zijn van oudsher sterk betrokken op Landpark Assisië.
Deel van die ontwikkelingen  is mijn  opdracht om de essentie van deze bijzondere leefgemeenschap te vertalen naar gemeenschapskunst die haar essentie beleefbaar maakt.
Ik voel me zeer vereerd; welkom in de smederij!

D  A  G  J  E      U  D  E  N  H  O  U  T 

Op zondag 28 juni 2015:
naar de Duinen; de theetuin van Sjef in de Slimstraat op nr. 91, en van daaruit lokale kunstenaars bezoeken; fruit plukken en de originele lino's bewonderen op de Sprankenhof
http://www.sprankenhof.com/2/homepage &https://www.facebook.com/Sprankenhof?fref=ts
en natuurlijk dorpsverhalen beluisteren op De Spitse Hoek......(hoek Slimstraat-Molenhoefstraat
)

 

UDENHOUT,
VAN OUDE MENSEN VOOR KINDEREN

DE VERHALEN-DE LINO'S-HET OBJECT

 

Lucebert | Thuis in Bergen


Lucebert | Thuis in BergenLUCEBERT, THUIS IN BERGEN-MUSEUM KRANENBURGH TOT'15-APRIL 

 Kijk ook op www.prismanet.nl en www.landparkassisie.nl

 

 

 
Kranenburgh - Culturele Buitenplaats in Bergen

SAS MAAKTE EEN HOMMAGE AAN LUCEBERT VOOR DE NIEUWE LIEFDE IN AMSTERDAM. DAAGS NA DE OPENING VAN DE LUCEBERT EXPOSITIE ALDAAR, WERD DEZE HOMMAGE AAN LUCEBERT DOOR MUSEUM KRANENBURG IN BRUIKLEEN GEVRAAGD. 
DAAR IS HET OBJECT TE BELEVEN VAN 16 NOVEMBER 2014 TOT EN MET APRIL 2015, TIJDENS DE EXPOSITIE LUCEBERT, THUIS IN BERGEN


.